SUNNY SUNDAY

Nu ska jag snart bege mig till jobbet. Jobbar fram till 16.30 och sen så får jag se om det blir träning eller en sväng till Göteborg och Liseberg. Det beror lite på hur trött jag är! Ha en bra söndag i solen i alla fall! Puss

 


RIGHT NOW


HOME IS WHERE YOUR HEART IS


P♥J


MIDDAG PÅ SVARTA OLIVER

Nu är jag och Philip påväg in till Göteborg. Det blir middagskalas för Josefina och Louice på restaurangen Svarta Oliver. Hoppas ni har en trevlig fredagskväll, ciao!


CIATÉ

Mitt nya favorit nagellack just nu!


VATTENMELON TILL MELLANMÅL


YESTERDAY

Vi hade en underbar kväll igår. Det blev god grillad mat och gott rött vin till. Alltid lika trevligt när familjen Lilja kommer på besök. Här är lite bilder från gårkvällen!


Nu är det träning som står på schemat, ciao!


GODMORGON FREDAG

Härliga fredag! Äter frukost just nu. Kommer med en bättre uppdatering lite senare. Ville bara kika in och säga godmorgon!


THE WORLD IN PINK


RESA

Jag och Philip har kollat runt lite på resor till sommaren. Och nu har vi nog äntligen bestämt oss. Det blir nog i början på augusti och i så fall till denna underbara plats. Älskar de turkosa vattnet plus att det är så grönt. Denna plats är känd för just sin grönska och alla sina vackra stränder. I just can't wait!!


UNDERBARA TORSDAG

Idag är det kristi himmelsfärdsdagen och jag är ledig. Är även ledig imorgon, så det är underbart. Tråkigt att det är så hemskt väder bara. Hade velat ha lite sol. Ikväll kommer i alla fall pappa med familj. Då blir det god mat och massa skratt. Alltid lika trevligt!


Bjuder på en bild jag tog häromveckan


USA


Om lite mindre än två veckor åker min syster Therese till USA. Och min syster yster är riktigt snäll. För hon ska köpa lite grejer hem till mig. Dollarn är ju så låg just nu så man måste verkligen passa på. Hon ska köpa med sig bland annat den här klockan från Michael Kors. Jag är helt kär i den!! Sen så ska hon även köpa de populära whitestrips som jag verkligen längtar efter och vill ha. Det finns inget finare än vita tänder enligt mig;)

Therese du är bäst! ♥


SOMMAREN ÄR EFTERLÄNGTAD


ON MY WAY


Nu är jag påväg till praktiken. Hoppas ni får en fin dag. Puss på er ♥


BEAUTIFUL


Hur fin var inte den här kombinationen!? I sommar ska jag använda en hel del långkjolar och bar rygg. Så fint!


SHOPPING IS MY DRUG


Det var detta som fick följa med mig hem igår. Både leopard och guld är en stor hit i sommar. Sandalerna är från det spanska märket marenas. De är tillverkade i läder och sulan är av återvunnet gummi. De är verkligen super sköna. Så nu hoppas jag att värmen ska komma så att jag får använda dem!


MONDAY


Nu har jag precis ätit detta efter dagens träning, mums mums. Trodde att jag hade bokat ett kombi pass. Men så fel jag hade. Så det fick bli 20min spinning, 15min roddmaskin och sedan styrka i ca 60min. Som vanligt var det praktik idag och det bjöds på maränger som ni ser här nedan. På min avdelning är de riktiga gottegrisar och har med sig goda bakverk nästa varje dag. Inte okej!


MARÄNG FIKA PÅ KONTORET


WORK AND WORKOUT

Idag har jag jobbat fram till 16.30. Ganska lugnt idag, antagligen för det vackra vädret. Förstår att man inte vill gå inne på ett köpcentrum och shoppa. Jag hade också hellre varit ute i solen. Men om man ändå är inne i centrumet hela dagen kan man väl lika gärna shoppa lite ändå och jag fick med mig några riktigt vackra ting. Jag visar er vad det var imorgon.

Efter jobbet idag åkte jag direkt till gymmët och körde ett indoor walking pass i 60min. Så nu är jag mör i hela kroppen. Alltid lika härlig känsla. Men nu måste jag sova för imorgon är det dags för praktik (och träning) igen.

Godnatt


SATURDAY FEVER


Denna underbara lördagskväll har spenderats i Åsa. Solen tittade äntligen fram så skumpan dracks på altan i loungen. Huvudrätten var italienskinspirerad men efterrätten var på svenskt vis. Varma bär med gammeldags vaniljglass kan nästan inte bli svenskare. Har även ätit en hel del marianne och jag har haft på mig min favorit blus från det franska märket Mes Demoiselles. Nu ska jag sova för imorgon är det jobb igen. Puss och godnatt


SKUMPA

Nu är det skumpa som gäller i kvällssolen. Trevlig kväll på er!!


SUSHI LUNCH


TIME FOR WORK

Nu ska jag snart bege mig till jobbet. Jobbar 9.30-17.00 så hela dagen helt enkelt. Sen till kvällen ska vi ut till Åsa och där bjuds det på middag. Men nu måste jag skynda mig. Hoppas ni får en fin dag så hörs vi senare! Love


FREDAGSMYS

Fredag igen och äntligen helg. Dock ska jag jobba hela helgen, så det blir inte mycket tid för annat. Men god mat, dryck och mys ska allt hinnas med. Just nu har jag och Philip fredagsmys och då blir det massa gott. För det är ett måste. Hoppas ni har en lika mysig kväll. Puss puss


INSPO ON A THURSDAY MORNING


*


STOCKHOLM

Go'kväll! Tänk vad dagarna bara springer förbi och snart är det helg igen. Ikväll har jag haft en ganska lugn kväll. Skulle tränat bodypump egentligen, men orkade inte det efter gårdagens pass. Får ta i lite extra imorgon istället. Så kvällen har spenderats med Philip. Vi har ätit gott och kollat på resor till sommaren. Måste verkligen komma iväg någonstans, bort från Sverige. Vi får se vart det blir. Bokade in en weekend till Stockholm i alla fall. Måste upp och hälsa på mina girls som gör praktik där uppe i huvudstaden. Åker om två veckor och det blir en riktig shopping weekend kan man säga. Har kikat ut en väska som ska inhandlas! Men nu ska jag titta på Grey's Anatomy. Puss
Vi i Stockholm minus killen ;)


LIFE'S TOO SHORT


THREE SNAPSHOTS FROM MY HOME


TUESDAY NIGHT

Nu ligger jag i sängen och ska snart sova. Jag är nyduschad och naglarna är färdig lackade. Är helt slut efter dagens träningspass. Trodde verkligen att jag skulle svimma efteråt. Men om man ska va fin får man lida pin, eller hur var det!? Har inte så mycket mer att säga, förutom GODNATT!


KOMBIPASS


Nu blir det ett tufft pass borta på gymmet. Först indoorwalking i 45min och sedan cirkelgym i 35min. Nu kör vi!!


MELLANMÅL


Sitter och äter lite mellanmål just nu innan det är träning 17.45. Turkiskt yoghurt, fiber och råg flingor och en liten klick sirap, mums. Dagen har varit lika bra idag som igår. Börjar komma in i det lite mer nu. Jag får helt enkelt ta en dag i taget. Hoppas ni har haft en mysig dag.


DREAMING LACE


Jag måste bara få tag på en sådan här kjol. Någon som har tips om vart? Verkligen en spetsdröm!!


HAPPY MONDAY


Första praktikdagen på KappAhl har gjorts idag. Måste medge att jag var lite nervös i morse men det släppte så fort jag träffade alla trevliga tjejer. Vilket underbart team de är. Jag är på deras underklädes avdelning på inköp. Det innefattar dam- herr- och barn underkläder, sovplagg, badplagg och sockar, tights och leggings. Vi sitter alla tillsammans; Kollektionscheferna, inköparna, inköps assistenterna, designerna, designassistenterna och ekonomerna för denna avdelning (tror inte att jag glömde någon) haha. Det ligger saker överallt. Allt ifrån Labdips, mönsterprover, inspirations moodboards, kläder, provkläder etc etc. Nu i början känner jag mig helt lost och helt fullproppad med massa ny information. Men jag tycker hittills efter första dagen att detta är min grej. Kanske även min framtida arbetsplats, vem vet!?

Men nu måste jag sova. Ska vara på plats 08.00 imorgon för kl:08.30 är det provning av den nya provkollektionen. Vi har besök av Bangladesh visual merchandiser på provningen så detta ska bli spännande. Puss och godnatt!


MY SATURDAY AND SUNDAY

Lördagen startade med jobb fram till 17.00 för mig och direkt efter åkte jag in till Götebog för att möta Therese. Vi hade bokat bord på Mañana i majorna och efter en hel del felkörningar av vår taxi(!) kom vi fram. Vi åt god mat och drack massa sangria, mumma. Tycker verkligen om mañana då det är prisvärt men god mat. Efteråt åkte vi hem mätta och belåtna för att korka upp roséflaskan och äta macarons. En fantastisk kväll helt enkelt.

I söndags tittade solen fram och då måste det utnyttjas. Och det kan man verkligen säga att vi gjorde för hela dagen spenderades på altanen. Dagen började först i loungen med en stor och god frukost. Vi låg och solade hela dagen, åt massa vattenmelon, tjöta som bara tjejer kan, drack drinkar och slutligen blev det grillning. En helt underbar slapparsöndag som den ska vara. Älskar när Therese kommer ner, alltid lika mysigt! ♥


FRIDAY I'M IN LOVE

I fredags tog jag, Philip, Micke och Josefina en liten roadrip till Lanesund. Där var det födelsedagsfirande för Catrine som fyllde 24! Vi hade en otrolig utsikt över havet, vi åt god mat och drack massa bubbel. En lyckad kväll helt enkelt!


ÄNTLIGEN LÖRDAG

Idag kommer äntligen min underbara syster Therese ner till mig!! Det kommer bli mys på hög nivå!


ROADTRIP


Sitter just nu i bilen tillsammans med Philip, Micke och Josfina. Vi är påväg mot Lanesund för där väntas det födelsedagsfirande, bubbel och dans!


ANNA DELLO RUSSO AT H&M


Kan knappt vänta tills H&Ms nästa designsamarbete. För det är med ingen mindre än legenden och stilikonen Anna Dello Russo. Hon själv säger att fokusen alltid ligger på accessoarerna, så hennes kollektion kommer bestå utav smycken, skor, väskor, solglasögon samt en resväska. Kollektionen släpps 4 oktober i 140 H&M butiker samt online.

"Anna Dello Russos accessoarkollektion för H&M präglas av lyx, lekfullhet och en osviklig känsla för stil."

Åh vad jag ser fram emot tills den släpps. För jag kan tänka mig att det blir glamourösa och lyxiga smycken med en twist. Precis som henne! Jag kan helt klart säga att det är den enda kollektionen som jag skulle kunna stå och köa för. Jag kommer att vänta med spänning..


THANK GOD IT'S FRIDAY


Nu är jag hemma. Har precis fått i mig lite mellanmål och ska snart ta en liten powernap. Gick upp 05.00 imorse så är en aning trött. Skönt att det är fredag och jag har massa roligt som händer ikväll och i helgen. Så behöver nog vila lite om jag ska orka med allt.


ON MY WAY TO SCHOOL


Nu sticker jag till skolan. Sista dagen innan praktiken som startar på måndag, jihoo!! Dagen idag är kort, så är nog hemma vid tolv igen kan jag tänka mig. Hörs då!


BY THE WAY


Såhär såg jag ut i lördags. Lika dålig bild som de andra tyvärr. Jag hade i alla fall på mig en korallfärgad klänning från Zara. Och guess what? Jag var barbent!!! Iof spenderades hela kvällen inomhus;)

LOVE


I ALMOST FORGOT

Har helt glömt att berätta att jag och Philip hade grillfest i lördags. Vi ville inviga att våren var här och hoppades på kanonväder. Tyvärr var inte vädergudarna på vår sida men grillning fick det bli ändå, det var ju grillparty vi bjöd på, men vi fick äta inne. Det blev god mat, massa bubbel, galna samtalsämnen med hisnande skratt och natten avslutades sedan med singstar!


Lite bilder från lördagen, dock tagna med min iPhone så inte bästa kvalitén. Kommer komma upp fler och lite bättre någon annan dag.
-
Nu: Sängen, godnatt goingar.


UNDERBARA VÅR


WORK


Nu blir det jobb fram till 20.15 ikväll.
Hoppas ni får en fin dag så hörs vi senare ♥


*


GRILLNING IDAG IGEN


Det fick självklart bli grillning idag igen. Jag och Philip kan ju inte låta bli när det är så fint väder. Idag blev det basilika kyckling, bacon- och ädelost-sallad och en kall sås på chevre, honung och rosmarin, mums mums! Just nu tittar jag på stylisterna på kanal5play och snart är det Grey's anatomy. En riktigt myskväll helt enkelt!


DAGS FÖR TRÄNING


Nu sticker jag till friskis för lite träning. Idag är det indoor walking i 60min som gäller!


HELLO HEY, WHAT'S YOUR NAME


Hej hej! Precis hemkommen från skolan. Har gjort min sista lektion innan praktiken. Nu är det bara slut tentamen i konfektionstekniken på fredag kvar. Underbart! Har slängt i mig lite lunch och nu ska jag bege mig till frisören. Äntligen ska jag göra något åt mitt hår. Visar hur det blir sen. Annars så är det inte mycket mer som händer idag, förutom träning och grillning ikväll. Nu när det är så fint väder vill jag grilla varje dag hihi. Hoppas ni har haft en fin dag hittills i solen. Puss


FINALLY DONE


LOVE IS ALL AROUND

 


SEXY AND I KNOW IT


Nu blir det träning, 20min på löpbandet och 60min cirkelgym.
Beach 2012 here I come!!


MY TWO DAYS IN PICTURES


Lite update: Jag har ätit massa vattenmelon, det bästa jag vet på sommaren. Köpt vackra rosor i den finaste färgen. Vi har grillat en hel del och ätit goda efterrätter såsom färska bär med glass. Ätit frukost i solen på altan och fikat. Jag har helt enkelt haft de bästa sista dagarna på april månad!


RSS 2.0