VALBORG


Hoppas ni får en helt underbar valborg med god mat, dryck och härligt sällskap. För det ska jag ha i alla fall! Massa kärlek från mig till er ♥


...


VÅREN ÄR HÄR FÖR ATT STANNA


Söndag idag och jag har jobbat mellan 09.30-15.00. Gick hem utan jacka och kände att våren och värmen äntligen är här. Hur underbart är inte det, I love it!! Ikväll blir det god mat och mys. Imorgon är det jobb igen. Puss


LOVIN' NEON


KONFEKTIONSTEKNIK IN ACTION


ME AT SCHOOL ON A FRIDAY MORNING


WITH LOVE


ORANGE LEATHER


Shopaholic som jag är så har jag kikat runt på olika shoppingsidor online och då stötte jag på dessa två skönheter. Tycker att oranget läder är så lyxigt och snyggt till sommaren. Och som jag har nämnt tidigare så är jag ett stort fan av Michael Kors. Så det kanske får bli en liten beställning hem!


I SWEAR TO TELL THE TRUTH


GOOD NIGHT.


SUSHI TIME

Har precis hämtat upp Philip som har varit på affärsresa med kommunfullmäktige i två dagar. Så nu sitter vi och äter sushi, och myser med varandra ♥


MICHAEL KORS


Dessa snyggingar inhandlades för några veckor sedan. Michael Kors är verkligen ett jättebra och prisvärt märke. Älskar hans ballerinor och dessa är det tredje paret jag äger. Så om ni ska satsa på ett par flats, satsa på ett par från Michael Kors.


SOMEONE LIKE YOU


ONSDAG

Sitter i skolan och går igenom det sista inför tentan imorgon..


 


WISH YOU WERE HERE


Såhär vill jag också att mitt nattduksbord ska se ut!!
-
Godnatt


HÅLL UT


Jag har varit så trött de senaste dagarna. Verkligen skoltrött, eller ja, trött på både skolan och jobb. Det är så myckt just nu. Jag har skola i Borås på veckodagarna och oftast jobbar jag på helgerna. Allt går i ett helt enkelt. Längtar tills praktiken startar! Jag ska göra min praktik på KappAhl i Mölndal och dit är det bara 15min med bil. Plus att jag har sagt på jobbet att jag inte kan jobba så mycket under dessa 7 veckor. Så det ska bli skönt. Nu är det endast 12 dagar kvar..


INSPO


GOLDEN GIRLS


NY DAG NYA MÖJLIGHETER

Helgen har varit helt underbar och fullspäckad. I fredags var det först skola fram till 13.00 och efter det blev det en tur till Kungsmässan där jag shoppade lite smått på Zara. Var ju tvungen att ha på mig något nytt och fint till kvällen. För jag och Philip var nämligen ute och åt i Göteborg på den grekiska restaurangen Lilla Tavernan. Helt okej ställe. Intimt och mysigt, men maten var sådär tyvärr. Men alltid lika kul att testa nya restauranger. På lördagen var det jobb hela dagen och kvällen spenderades i Åsa hemma hos Philips föräldrar. Där gjorde vi hemmagjord pizza och drack rödvin. Söndagen bestod bara av arbete och mys i soffan på kvällen. Nu är det en ny vecka och nya tag. Tyvärr ser jag inte fram emot denna vecka. Utan längtar tills den är över. Jag ska ha slut tentamen i företagsekonomi och min skjorta i konfektionsteknik måste bli klar. Heldagar nästan varje dag i Borås och på söndag jobbar jag. Tuff vecka! Men har en hel del att se fram emot också. So stay tuned!!
-
Jag och Philip myste ikväll med ost och kex. Alltid lika gott och mysigt ♥


TGIF


LITTLE LOVE FROM ME


Dagen har bara sprungit förb idag. Det är helt otroligt vad tiden går fort. Imorgon är det äntligen fredag. Först blir det skolan till 13.00, direkt efteråt ska jag träna och till kvällen ska jag och Philip åka in till Göteborg för shopping och middag på grekiska restaurangen Lilla Tavernan. Mys på hög nivå! Men nu blir det sängen. Har satt väckarklockan på 6.00... Puss och godnatt


BUBBLEGUM PINK AT YSL


.


AT SCHOOL

Sitter i skolan och läser om skatter. A-skatt, F-skatt, sociala avgifter och moms. Eller vad sägs om balansräkning och resultaträkning? Inte det roligaste jag har gjort kan jag säga.


MOTIVATIONS BILDER


HEY YOU

image description
Jag avslutar denna dag med en bild på mig och Christina från Köpenhamn i februari. Otroligt rolig och minnesvärd resa!

Är helt slut i kroppen efter dagens träning. Det blev 20min på löpbandet och 60min cirkelgym. Trött men skön känsla i kroppen. Nu: Sängen


MISSONI


Den här sjalen är min senaste nykomling i min lilla missoni familj. Älskar verkligen missoni. De olika färg och mönster kombinationerna är alltid lika gudomliga.


PARIS IN SPRING


120418


Idag har jag varit en sväng till skolan. På schemat idag stod det konfektionsteknik. Jag håller på att sy en herrskjorta och den ska vara klar nästa vecka. Vet inte riktigt hur det ska gå dock.. Direkt efter skolan åkte jag till Bilia för att byta vinterdäcken på bilen till sommardäck. Det gick förvånansvärt fort. Nu får gärna sommaren komma lika fort den också. Nu är jag hemma i alla fall och sitter och äter min sallad. Ser inte jätte aptitligt ut. Men gott är det! Tonfiskröra som jag slängde snabbt ihop, med massa olika salladsblad, mums! Om ungefär en timme blir det träning med Philip.

xoxo


GOODNIGHT


BLEEDING BARBIE


I WANT


NEW IN


Dagen idag har varit härlig. Solen har strålat hela dagen och jag hoppas verkligen att sommarvärmen är på väg. Vill kunna gå barbent! Idag blev det en liten sväng till Kungsmässan. Blev inget i klädväg till mig tyvärr. Men jag var in på Dimoda och där hittar man alltid något. Det fanns hur mycket vårnytt och fint som helst. Jag ville ha allt! Men det fick bli nya krukor till köksfönstret och en ny löpare till köksbordet. Måste nog dock in en sväng till. Vill ha mer!!

xoxo


THINK PINK


TISDAG


Godmorgon Sunshines! Idag är jag riktigt trött. Har sovit riktigt dåligt plus att jag har haft huvudvärk. Jag hoppas dagen blir  bättre i alla fall. Solen skiner och jag har en kort dag i skolan. Ska nog även hinna med en powerwalk innan jag ska till läkaren ikväll för cellprovstagning. Lite nervös för detta! Men det ska nog gå bra.

xoxo


YOUR LOVE IS MY DRUG


CHECK

image descriptionimage description

Torsk med äggsås, färskpotatis och ärtor, check! Crosstraining på friskis&svettis i 60min, check! Nu ska jag fortsätta att plugga.


xoxo


PLUGG, PLUGG, PLUGG

Sitter just nu och pluggar för fullt. Ganska trött på företagsekonomi nu. Ska i alla fall ta en paus snart och fixa i ordning lite mat. Philip kommer hem inom en timme och han är nog ganska hungrig. Jag med för den delen! Ciao

xoxo


CLICK CLICK


Dessa godingar klickade jag hem häromdagen. Kommer bli perfekta till ett par brunbrända ben på sommarens alla galej. Och att priset är 299kr/st är ju nästan för bra för att vara sant. Happy girl.

xoxo


MONDAY MORNING

Måndag idag då. Idag är det tenta plugg och träning som står på schemat. Så ingen rolig måndag alls. Men först frukost!

xoxo

TIME FOR BED


Kvällens update: Lagade rosmarins kyckling med citron till matlådor i veckan. Jag har kletat läppglans. Ätit jordgubbar. Och till sist avslutades kvällen med Niceville och lite tårar. Riktigt bra fim. Nu är det dags för sängen.

xoxo


WHY AM I CRYING


Mitt humör idag har varit lite smått illamående och trött. Ingen rolig kombo när man jobbar. Men nu är jag hemma i alla fall. Måste egentligen ta tag i lite plugg. Har tenta i företagsekonomi på tisdag. Men jag känner ingen lust alls. Roligare att titta på Gossip Girl. Så det får nog bli det istället!!

xoxo


GLORY SUNDAY


GOODMORNING


Godmorgon! Idag mår man som man förtjänar, inte ok! Nu ska jag snart åka till jobbet. Jobbar endast 4h idag så det är skönt. Dock inne i Göteborg, inte lika skönt!

xoxo


HIGH HEELS ON


 

Nu är det dags för bubbel och dans. Det nalkas inflyttningsfest för Tina! 

xoxo

SMELL ME

Denna fick jag av Philip för några dagar sedan. Så nu luktar jag gott och fräscht!


xoxo


ELLE


 

 


YOU CAN RUN, BUT YOU CAN'T HIDE


Då testar jag igen. Dock blir inte detta en modeblogg som mina förra, utan mer en livsstilblogg; om mitt liv, min vardag och massa bilder av alla de slag! Hoppas ni vill hänga med!

 

Idag blir det nog en sväng till Göteborg för lite shopping och lunch med Philip. Och ikväll blir det inflyttningsfest hos bästa Tina och sedan utgång!!

xoxo


RSS 2.0